Valuable Project

Valuable Project

Het bedrijf is onstaan bij het adviseren en ontwikkelen van een social media concept voor de Haagse Hogeschool. Valuable Project vindt dat elk project waardevol is. Dit kan projecten zijn op privé vlak, als professioneel vlak. Daarnaast wordt de waarde van een project vaak verkeerd ingeschat. Valuable Project werkt op een wijze om de waarde op een juiste manier in te schatten en een waardevol resultaat te leveren voor de opdrachtgever.

Valuable Project is gespecialiseerd in twee diensten.
1.    Korte audiovisuele producties / Online video
2.    Ontwikkeling en advisering van video marketing concepten

Video Producties
In overleg met de opdrachtgever levert VP verschillende diensten in audiovisuele producties. Dit zijn onder andere het vastleggen van evenementen/feesten/interviews, het monteren van deze vastlegging of het creeeren van een promo video, videoclip of reclamefilm. Op het gebied van audiovisuele producties heeft VP gewerkt voor: Stichting Rotterdam Zomercarnaval, de Haagse Hogeschool, Quality Time Online, Club Classic Events, Bon Bon Entertainment en diverser particulieren. Zie de gallerij voor korte impressies.

Video Marketing
Het inzetten van video om de doelstellingen te behalen noemen we video marketing. Lees hier de voordelen van video marketing